menu
Reviews
Anita T.
03/10/2020
dagelijkse stress, nek en rugpijn weer helemaal weggewerkt door de massage deugddoende massage bij RAF, zeker een aanrader bij dit kille herfstweer ook van het exstraatje; de voetmassage heb ik van genoten . er komt zeker een volgende keer
Antwoord van de handelaar:

β˜ΊοΈπŸ€—

.
29/09/2020
Net terug van een zalige lichaamsmassage. Helemaal Zen en ontstresst. Heel warm onthaal waarbij nog een vragenlijst overlopen werd. Je voelt je meteen op je gemak en Raf neemt al de tijd voor je. Zeker een aanrader als je eens even helemaal wil ontstressen en je lichaam rust wil. Topper! Bedankt, tot volgende maand!πŸ˜‰
Antwoord van de handelaar:

πŸ‘πŸ‘

Dirkje A.
22/08/2020
Na een uitgebreid intake gesprek over mijn verwachtingen en klachten ben ik super goed geholpen door Raf. Een combinatie van trigger point en sport massage hebben er voor gezorgd dat ik veel minder rugklachten heb. Raf denkt goed mee welke massage past bij de klachten en stelt je op het gemak zodat je ten volle kan genieten van de massage. Ik ga met veel plezier terug om rugklachten te vermijden door spieren die vast blijven zitten bij mij.
Antwoord van de handelaar:

Super om horen πŸ‘

kenneth v.
12/08/2020
net stevige sportmassage gehad, zeker en vast een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Lorenzo M.
12/08/2020
Triggerpoint massage gehad bij Raf, flink afgezien maar wel goed geholpen!
.
23/07/2020
Huiselijke sfeer. Eerste keer maar zeker niet de laatste keer.
Sonja W.
09/06/2020
Net een deugddoende hotstone massage.gehad. Enorm ontsontspannend! Raf maakt uitgebreid tijd voor je . En dat in een serene rustgevende omgeving. Een enorme aanrader !
Rani B.
02/06/2020
Er heerst een huiselijke en warme sfeer waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Ik had gekozen voor de sportmassage. De massage was heel stevig en afgestemd aan mijn noden. Raf kijkt niet op de minuut en maakte dan ook uitgebreid te tijd om alles los te maken. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar! Dankjewel Raf!
Beoordeling schrijven
Deel je ervaring met onze andere klanten.
Boek behandeling online
Snel en gemakkelijk online je behandeling boeken.
Messenger logo
Chat